Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dínamo de Abontza (1589989) - F.C.Caracid (1433892) » 623089627: T56/J2/VI

Liga 623089627 Información oficial sobre el partido 623089627 en Hattrick

21.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 2 / VI.780 (15098)

Dínamo de Abontza Alineación oficial del equipo 'Dínamo de Abontza' en el partido 1 - 3 F.C.Caracid Alineación oficial del equipo 'F.C.Caracid' en el partido
0 - 1 Nontas Efkarpidis (24')
0 - 2 Jordi Corretger (25')
0 - 3 Juan Eleizalde (40')
Eduardo Beato (86') 1 - 3
Dínamo de Abontza Alineación oficial del equipo 'Dínamo de Abontza' en el partido 1 - 3 F.C.Caracid Alineación oficial del equipo 'F.C.Caracid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dínamo de Abontza Alineación oficial del equipo 'Dínamo de Abontza' en el partido 0 - 4 F.C.Caracid Alineación oficial del equipo 'F.C.Caracid' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dínamo de Abontza

Goles Goles

  • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 86, en Víctor Salgado la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Eduardo Beato que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Paco Guraya hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gerasim Kondratyuk havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ignasi Falcó va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Francisco José Camarero, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco José Camarero de Abontza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C.Caracid

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Nontas Efkarpidis va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jordi Corretger, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Juan Eleizalde va augmentar l'avantatge de F.C.Caracid a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Rodrigo Agóitiz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jesús Caponis després de 51 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aitor Caldeliñas va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip F.C.Caracid Jacob Aygemang quasi marca al minut 56 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ignacio Bodoque l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Nontas Efkarpidis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Joachim Lewlius va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Corretger de F.C.Caracid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Caponis de F.C.Caracid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Marcus Ellenrieder s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.