Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Charles26 (122472) - La Garena Esparta F.C. (311532) » 623084300: T56/J1/VI

Liga 623084300 Información oficial sobre el partido 623084300 en Hattrick

14.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / VI.685 (15003)

vilapedre rangers Alineación oficial del equipo 'vilapedre rangers' en el partido 0 - 0 La Garena Esparta F.C. Alineación oficial del equipo 'La Garena Esparta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vilapedre rangers Alineación oficial del equipo 'vilapedre rangers' en el partido 2 - 0 La Garena Esparta F.C. Alineación oficial del equipo 'La Garena Esparta F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vilapedre rangers

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lionel Embleton va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Raúl Comalada va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lionel Embleton! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis María Jiménez Gracia es va comportar com un juvenil al minut 26 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): vilapedre va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alexandru Stan en un 1 contra 1 amb el porter Raúl Comalada, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Gillen Migeltxo del vilapedre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de vilapedre a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Szymon Błeszyński va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

La Garena Esparta F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Adonis Mpaltatzis haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Garena al minut 6.
  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Garena, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Alfonso Imbroda va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis María Jiménez Gracia de Garena la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Higinio Samperio de Garena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.