Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Català FC (48793) - Lagesin FC (797131) » 623084076: T56/J1/VI

Liga 623084076 Información oficial sobre el partido 623084076 en Hattrick

14.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / VI.681 (14999)

Cerebros F.C. Alineación oficial del equipo 'Cerebros F.C.' en el partido 2 - 1 Lupao Alineación oficial del equipo 'Lupao' en el partido
0 - 1 Vladimir Bozhilov (67')
Jorge Moscote (76') 1 - 1
Feliks Rześny (78') 2 - 1
Cerebros F.C. Alineación oficial del equipo 'Cerebros F.C.' en el partido 2 - 1 Lupao Alineación oficial del equipo 'Lupao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cerebros F.C. Alineación oficial del equipo 'Cerebros F.C.' en el partido 1 - 2 Lupao Alineación oficial del equipo 'Lupao' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerebros F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Juan Ricardo Campa va descol·locar totalment la defensa contrària i Jorge Moscote no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Feliks Rześny ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cerebros es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Lábaro García de Samaniego va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Cerebros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Ferran Molera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Lábaro García de Samaniego va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cerebros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonio Fernández Madrigal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sansón Lariño va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Javier Canseco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Lábaro García de Samaniego una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Javier Canseco va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Moscote de Cerebros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lupao

Goles Goles

  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Lupao agafava avantatge al minut 67 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vladimir Bozhilov amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vladimir Bozhilov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lupao va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ippolito Pavone, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Ippolito Pavone de Lupao va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.