Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LANA UD (994958) - Boniatos F.C (123535) » 623080272: T56/J2/VI

Liga 623080272 Información oficial sobre el partido 623080272 en Hattrick

21.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 2 / VI.613 (14931)

nadiepuedeconosotros F.C. Alineación oficial del equipo 'nadiepuedeconosotros F.C.' en el partido 3 - 1 Los Nucelares U.D. Alineación oficial del equipo 'Los Nucelares U.D.' en el partido
0 - 1 Dailos Díaz de Campomanes (32')
Vasile Hanganu (35') 1 - 1
Alejandro Nicuesa (62') 2 - 1
Hadrien Ledru (72') 3 - 1
nadiepuedeconosotros F.C. Alineación oficial del equipo 'nadiepuedeconosotros F.C.' en el partido 3 - 1 Los Nucelares U.D. Alineación oficial del equipo 'Los Nucelares U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
nadiepuedeconosotros F.C. Alineación oficial del equipo 'nadiepuedeconosotros F.C.' en el partido 4 - 0 Los Nucelares U.D. Alineación oficial del equipo 'Los Nucelares U.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nadiepuedeconosotros F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): nadiepuedeconosotro va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Vasile Hanganu, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Alejandro Nicuesa va donar a nadiepuedeconosotro un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Hadrien Ledru de nadiepuedeconosotro va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tom Gerhardt Ortner va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Domingos Brito Souza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Nicuesa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Al minut 74 en Jemal Cerulli va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Los Nucelares U.D.

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 32 minuts, Dailos Díaz de Campomanes va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nucelares, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Carlo Barlocco va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Rafael Pacheco de Nucelares va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Teofan Chegevarin de Nucelares es va guanyar la targeta groga merescudament.