Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rottherhansen (485929) - Villaverde CF (490447) » 623079555: T56/J5/VI

Liga 623079555 Información oficial sobre el partido 623079555 en Hattrick

12.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / VI.600 (14918)

El Castigador F:C Alineación oficial del equipo 'El Castigador F:C' en el partido 5 - 0 Villaverde CF Alineación oficial del equipo 'Villaverde CF' en el partido
Karol Stískala (5') 1 - 0
Viktor Mezősi (7') 2 - 0
Karol Posypanka (32') 3 - 0
Karli Taumann (71') 4 - 0
Karol Stískala (73') 5 - 0
El Castigador F:C Alineación oficial del equipo 'El Castigador F:C' en el partido 5 - 0 Villaverde CF Alineación oficial del equipo 'Villaverde CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
El Castigador F:C Alineación oficial del equipo 'El Castigador F:C' en el partido 9 - 0 Villaverde CF Alineación oficial del equipo 'Villaverde CF' en el partido
Es un cenizo 8.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Castigador F:C

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Karol Stískala de Castigador, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 7 (Gol de penalti): Viktor Mezősi va augmentar la diferència de Castigador a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Karol Posypanka va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Castigador va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Karli Taumann progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Villaverde. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Karol Stískala la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Castigador es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Karli Taumann va fer al minut 2 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Boris Trklja, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mouley Marwani va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Themos Zigouropoulos rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Karol Stískala. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mouley Marwani per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joonas Vehma va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Karli Taumann gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joonas Vehma va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karli Taumann de Castigador va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Villaverde CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustabo Janditegi de Villaverde la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.