Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XeviTeam (1588045) - RCDETERN (1372378) » 623076090: T56/J6/VI

Liga 623076090 Información oficial sobre el partido 623076090 en Hattrick

19.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 6 / VI.538 (14856)

XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido 1 - 2 RCDETERN Alineación oficial del equipo 'RCDETERN' en el partido
Miroslav Jagušák (8') 1 - 0
1 - 1 Anthony Gaston (16')
1 - 2 Francisco Roca (29')
XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido 1 - 2 RCDETERN Alineación oficial del equipo 'RCDETERN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido 0 - 3 RCDETERN Alineación oficial del equipo 'RCDETERN' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XeviTeam

Goles Goles

  • 186 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de XeviTeam amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Miroslav Jagušák, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jiří Teplý va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de XeviTeam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Davide Padovani, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El XeviTeam va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Arne Hedelfingen la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 el XeviTeam va posar setge sobre la defensa central visitant però en Arne Hedelfingen no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jiří Teplý.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81 de partit, Jiří Teplý de XeviTeam va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

RCDETERN

Goles Goles

  • 163 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 16 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Anthony Gaston.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a RCDETERN prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Francisco Roca.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Italo Pérez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miguel Medeiros no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Medeiros. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Pere Jordi Quera quasi marca en una jugada assajada de córner que Björn Eichenberger havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.