Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chiwis (486363) - Robis Black Lions (31174) » 623071897: T56/J8/VI

Liga 623071897 Información oficial sobre el partido 623071897 en Hattrick

02.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / VI.463 (14781)

Chiwis Alineación oficial del equipo 'Chiwis' en el partido 0 - 1 Robis Black Lions Alineación oficial del equipo 'Robis Black Lions' en el partido
0 - 1 Riccardo Ripa (33')
Chiwis Alineación oficial del equipo 'Chiwis' en el partido 0 - 1 Robis Black Lions Alineación oficial del equipo 'Robis Black Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chiwis Alineación oficial del equipo 'Chiwis' en el partido 1 - 4 Robis Black Lions Alineación oficial del equipo 'Robis Black Lions' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chiwis

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Jorge Vincent va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Chiwis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Robis Black Lions

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Robis va ser finalitzada des de l'esquerra per Riccardo Ripa al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Riccardo Ripa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chiwis. La jugada d'estratègia del Robis per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fidail Khairtdinov va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Robis la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Fausto 'Txiki' Lábaque va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Robis quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tosun Neşe va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Juan Antonio Durban, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Robis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.