Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Historia&Books (436999) - Brut Natural (437816) » 623069846: T56/J13/VI

Liga 623069846 Información oficial sobre el partido 623069846 en Hattrick

07.07.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 13 / VI.426 (14744)

Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido 1 - 0 Brut Natural Alineación oficial del equipo 'Brut Natural' en el partido
Michele Spiniello (43') 1 - 0
Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido 1 - 0 Brut Natural Alineación oficial del equipo 'Brut Natural' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido 3 - 0 Brut Natural Alineación oficial del equipo 'Brut Natural' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Sevi

Goles Goles

  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 l'àrbitre va premiar Sporting amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Michele Spiniello va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Milton Pantera arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Michele Spiniello quasi dona a Sporting l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Milton Pantera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yoon-Sik Kim de Sporting va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Yoon-Sik Kim de Sporting gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Ramon Josep Simorra de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Brut Natural

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Natural va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Andy Garrow va quedar-se sol davant el porter Codruţ Duda, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pavol Bodzogáň no va ser aprofitada per en William Chiti que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 72 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Inocêncio Moura Silva va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Andy Garrow va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Codruţ Duda va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Paris Krüsi va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 85, i va passar la pilota a Inocêncio Moura Silva, però aquest no va encertar a marcar.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Inocêncio Moura Silva per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 86, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Grant Riordan de Natural va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.