Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Tineo s.a.d. (1587186) - Sant Marti Pirates (1595575) » 623057554: T56/J6/VI

Liga 623057554 Información oficial sobre el partido 623057554 en Hattrick

19.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 6 / VI.207 (14525)

Sporting de Tineo s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Tineo s.a.d.' en el partido 1 - 3 Basajaun FC Alineación oficial del equipo 'Basajaun FC' en el partido
0 - 1 Hugo Francisco Gutiérrez Barreda (6')
0 - 2 Hugo Francisco Gutiérrez Barreda (27')
Víctor Suárez (67') 1 - 2
1 - 3 Octavio Gabancho (75')
Sporting de Tineo s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Tineo s.a.d.' en el partido 1 - 3 Basajaun FC Alineación oficial del equipo 'Basajaun FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting de Tineo s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Tineo s.a.d.' en el partido 0 - 4 Basajaun FC Alineación oficial del equipo 'Basajaun FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Tineo s.a.d.

Goles Goles

  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Sporting per la dreta va donar com a resultat un gol de Víctor Suárez al minut 67 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gabi Rişco, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Basajaun FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Hugo Francisco Gutiérrez Barreda va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Vidal Llauradó el va rematar Hugo Francisco Gutiérrez Barreda amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Octavio Gabancho va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 75, i va fer pujar el 1 - 3 per a Basajaun.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 29 (Ocasión de falta): Florin-Gabriel Condur va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Vidal Llauradó que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Gabino Croses quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Florin-Gabriel Condur, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Víctor Suárez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Vidal Llauradó estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Denis Carreiras de Basajaun no va ser gol per ben poc.
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ruperto Signau, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Isidre Broch després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lourenço Esteves va poder desviar-lo a córner.