Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andreu Team (797620) - Binies (487361) » 623056024: T56/J2/VI

Liga 623056024 Información oficial sobre el partido 623056024 en Hattrick

21.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 2 / VI.180 (14498)

Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido 2 - 0 Juogosones Alineación oficial del equipo 'Juogosones' en el partido
Pablo Figueroa (44') 1 - 0
Tore Bjørndalen (62') 2 - 0
Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido 2 - 0 Juogosones Alineación oficial del equipo 'Juogosones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido 3 - 0 Juogosones Alineación oficial del equipo 'Juogosones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andreu Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pablo Figueroa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Andreu se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 44.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Andreu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tore Bjørndalen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Andreu sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en István Podmaniczky, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Pablo Figueroa gairebé marca per a Andreu al minut 40 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Pablo Figueroa del Andreu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Juogosones

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Stefan Gospodarek quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alfonso Cortallo va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Antonio Garazatúa, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): El Juogosones va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Antonio Garazatúa la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pius Moosberger la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Juogosones havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Georgi Stoevski de Juogosones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Gospodarek de Juogosones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Ferret de Juogosones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Stefan Gospodarek va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.