Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Malaka. (1418685) - Ud calle real (794237) » 623048980: T56/J5/VI

Liga 623048980 Información oficial sobre el partido 623048980 en Hattrick

12.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / VI.54 (14372)

Sporting de Malaka. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Malaka.' en el partido 3 - 1 blanciblaus Alineación oficial del equipo 'blanciblaus' en el partido
Osvaldo Castrado (12') 1 - 0
1 - 1 Mariusz Zapadka (25')
Martien Firet (34') 2 - 1
Martien Firet (78') 3 - 1
Sporting de Malaka. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Malaka.' en el partido 3 - 1 blanciblaus Alineación oficial del equipo 'blanciblaus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sporting de Malaka. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Malaka.' en el partido 5 - 0 blanciblaus Alineación oficial del equipo 'blanciblaus' en el partido
Tiene mala suerte 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Malaka.

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Malaka prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Osvaldo Castrado va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Malaka contenien la respiració mentre en Martien Firet s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Malaka va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Martien Firet des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15, Bastien Blanès gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luís Marcelo D'Ávila va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del blanciblaus. La jugada d'estratègia del Malaka per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor Manuel Sevilla va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Martien Firet per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luís Marcelo D'Ávila va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Emidio Alocci es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Víctor Manuel Sevilla de Malaka gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aaron Hirvonen.

blanciblaus

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 25. L'anotador per blanciblaus va ser Mariusz Zapadka, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en César Grande que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Larrain Etxeberriartza de blanciblaus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marek Zdon de blanciblaus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.