Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sporting cudillero (434335) - amanatidis de setubal (439640) » 623047386: T56/J12/VI

Liga 623047386 Información oficial sobre el partido 623047386 en Hattrick

30.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 12 / VI.25 (14343)

sporting cudillero Alineación oficial del equipo 'sporting cudillero' en el partido 1 - 3 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
Aldo Filoni (75') 1 - 0
1 - 1 Tarkan Hükmi (77')
1 - 2 Adriel Aguado Orea (81')
1 - 3 Adriel Aguado Orea (83')
sporting cudillero Alineación oficial del equipo 'sporting cudillero' en el partido 1 - 3 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sporting cudillero Alineación oficial del equipo 'sporting cudillero' en el partido 0 - 3 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting cudillero

Goles Goles

  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 75 gràcies a la jugada de Aldo Filoni, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de cudillero va anar a parar a la dreta de l'atac on en Andrea Cannas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de cudillero van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 61 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pierre Riddergard, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Zoltán Dunai de cudillero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Angelo Magliacane s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

amanatidis de setubal

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 77 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Tarkan Hükmi marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): En Adriel Aguado Orea donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 81 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Adriel Aguado Orea va augmentar l'avantatge de amanatidis a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Souheil Achboun va estar a punt de posar per davant a amanatidis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Josep Arnau Palau va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Sergio Guazo va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Josep Arnau Palau, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Poul Engelund no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Aldo Filoni haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a amanatidis al minut 32.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de amanatidis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Adriel Aguado Orea va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Adriel Aguado Orea, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 60 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del amanatidis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio Guazo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fermín Daniel Matos de amanatidis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.