Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ruiteam (1597510) - FP Joan Santaeulària (1583645) » 623046127: T56/J6/VI

Liga 623046127 Información oficial sobre el partido 623046127 en Hattrick

19.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 6 / VI.3 (14321)

Caceroplo Alineación oficial del equipo 'Caceroplo' en el partido 0 - 1 FP Joan Santaeulària Alineación oficial del equipo 'FP Joan Santaeulària' en el partido
0 - 1 Ignác Rusňák (38')
Caceroplo Alineación oficial del equipo 'Caceroplo' en el partido 0 - 1 FP Joan Santaeulària Alineación oficial del equipo 'FP Joan Santaeulària' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caceroplo Alineación oficial del equipo 'Caceroplo' en el partido 1 - 1 FP Joan Santaeulària Alineación oficial del equipo 'FP Joan Santaeulària' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caceroplo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Baldassarre Panarello va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Javier Puyol va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Caceroplo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gilles-Louis De Graef va sortir per sobre el travesser.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Evgeniy Trunkin va ser clau en la jugada d'atac de Caceroplo al minut 76, quan ell mateix va fer una passada brutal a Baldassarre Panarello, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Caceroplo, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Gilles-Louis De Graef va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Cascos de Caceroplo es va guanyar la targeta groga merescudament.

FP Joan Santaeulària

Goles Goles

  • 170 Minuto 38 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Ignác Rusňák al minut 38 va permetre a Joanets prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Joanets va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Oben Yazgan va desviar el xut final de Tomasz Szczurkowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Ignác Rusňák va estar a punt de posar per davant a Joanets amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Oben Yazgan va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Oben Yazgan va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ignác Rusňák, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Çağan Dayar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Oben Yazgan, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Sebastián Ilarduya de Joanets va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastian Williamson de Joanets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.