Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LiveStronger FC (1338783) - Sociedad Deportiva Charlsba (778784) » 623045990: T56/J13/V

Liga 623045990 Información oficial sobre el partido 623045990 en Hattrick

07.07.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 13 / V.256 (5771)

LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 0 - 4 Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido
0 - 1 Juan Alberto Maine (28')
0 - 2 Salvador Nájera (30')
0 - 3 Juan Alberto Maine (34')
0 - 4 Don Pepe Cordero (50')
LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 0 - 4 Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 0 - 2 Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LiveStronger FC

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Stayko Nikolov estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Romain Seiller, als 8 minuts, va fallar per ben poc.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Angelo Giorgio Damasco va ser clau en la jugada d'atac de LiveStronger al minut 81, quan ell mateix va fer una passada brutal a Lucien Colard, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Sociedad Deportiva Charlsba

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Charlsba agafava avantatge al minut 28 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan Alberto Maine amb mestria.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Salvador Nájera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Juan Alberto Maine va augmentar l'avantatge de Charlsba a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 139 Minuto 50 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Don Pepe Cordero! Un inimaginable dribbling sobre Silvio Jermen va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 4 per a Charlsba.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Salvador Nájera de Charlsba, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Salvador Nájera. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pulpeiro Eiras al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.