Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Súper Recre (995177) - LiveStronger FC (1338783) » 623045959: T56/J6/V

Liga 623045959 Información oficial sobre el partido 623045959 en Hattrick

19.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 6 / V.256 (5771)

Superrecre Alineación oficial del equipo 'Superrecre' en el partido 1 - 2 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
Saúl Mallarino (30') 1 - 0
1 - 1 Mats Corbeij (35')
1 - 2 Lennart Van Roeyen (89')
Superrecre Alineación oficial del equipo 'Superrecre' en el partido 1 - 2 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Superrecre Alineación oficial del equipo 'Superrecre' en el partido 0 - 2 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Superrecre

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): José Saura va treure un córner llarg cap al segon pal que en Saúl Mallarino, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 17 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): José Saura gairebé marca per a Superrecre al minut 17 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 23, el Superrecre estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Andrieu Solà-Sagalés va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Superrecre va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mario Campisano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Simon Adomeit es va comportar com un juvenil al minut 66 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Superrecre van sortir al contraatac amb encert al minut 89, però Alberto Nepi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

LiveStronger FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Als 35 minuts de partit, Mats Corbeij de LiveStronger va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de LiveStronger eren letals, i Lennart Van Roeyen va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Antônio Inácio Terra va xutar magistralment una falta al minut 19 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Antônio Inácio Terra, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, un refús desafortunat de Reidar Arvesen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Simon Adomeit no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Sven Eelman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Antônio Inácio Terra quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sven Eelman ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexander Loh de LiveStronger amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.