Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Flipat team (311668) - fransuperteamisback (1431168) » 623045398: T56/J5/V

Liga 623045398 Información oficial sobre el partido 623045398 en Hattrick

12.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / V.246 (5761)

Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido 0 - 1 Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido
0 - 1 Leonardo Irayueta (40')
Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido 0 - 1 Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido 2 - 1 Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido
Tiene mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flipat team

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 16 (Ocasión evento especial): Hermes Canaval va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 16, però no s'esperava que en Efrain Porto, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): Pascal Michel Herbsthofer quasi marca en una jugada assajada de córner que Manuel Justino Bexiga havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Christian Czech va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Zbyněk Poruba, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Silvian Stănucă va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Flipat enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Atletico las rosas S.A.D

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Leonardo Irayueta es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Leonardo Irayueta de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 41 per Ignacio Cubells va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Samuel Teruel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.