Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HISPANIA KINGDOM (315597) - f.c titanes catalanes (797993) » 623045084: T56/J11/V

Liga 623045084 Información oficial sobre el partido 623045084 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / V.240 (5755)

Cañitas FC Alineación oficial del equipo 'Cañitas FC' en el partido 1 - 1 Els Filibusters Alineación oficial del equipo 'Els Filibusters' en el partido
0 - 1 Noa Delale (67')
Simon Schönbacher (69') 1 - 1
Cañitas FC Alineación oficial del equipo 'Cañitas FC' en el partido 1 - 1 Els Filibusters Alineación oficial del equipo 'Els Filibusters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cañitas FC Alineación oficial del equipo 'Cañitas FC' en el partido 1 - 0 Els Filibusters Alineación oficial del equipo 'Els Filibusters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cañitas FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Cañitas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Simon Schönbacher, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Ignacio Flons va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cañitas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bjorn Becq va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Els Filibusters

Goles Goles

  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): Filibusters va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Noa Delale la va transformar en el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ignacio Flons no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Noa Delale estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Joaquim Manuel Alecrim va marxar per velocitat al minut 75 i va fer una passada de la mort a Yunes Abas, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noa Delale de Filibusters va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Noa Delale va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.