Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xuxo de Pus (1456136) - FK Sarajevo -BiH (995975) » 623043560: T56/J8/V

Liga 623043560 Información oficial sobre el partido 623043560 en Hattrick

02.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / V.213 (5726)

Las_X Alineación oficial del equipo 'Las_X' en el partido 1 - 2 Gangnam Toninos Alineación oficial del equipo 'Gangnam Toninos' en el partido
Tristan Ochowiak (4') 1 - 0
1 - 1 Manlio Bartoletti (71')
1 - 2 Rogeli Perpiñà (87')
Las_X Alineación oficial del equipo 'Las_X' en el partido 1 - 2 Gangnam Toninos Alineación oficial del equipo 'Gangnam Toninos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las_X Alineación oficial del equipo 'Las_X' en el partido 2 - 1 Gangnam Toninos Alineación oficial del equipo 'Gangnam Toninos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,9 % 15,1 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las_X

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Tristan Ochowiak llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En David Barlati es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 57 podia haver acabat en gol, però Pablo Saura Pradas va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Las_X va estar a punt de posar-se per davant al minut 80 però Zeev Farchi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 85 (Ocasión de falta): Amb 85 minuts disputats, Tristan Ochowiak gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Pablo Saura Pradas va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harald Taschner.

Gangnam Toninos

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Przemysław Kranz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Gangnam, Manlio Bartoletti, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 87 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gangnam. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Rogeli Perpiñà xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Procopio Cuocolo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 18 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): Amb 37 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Bogdan-Mihai Suhov va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Baptiste Honoré va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nacho Matienzo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Terkel Albertsen de Gangnam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 83, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan-Mihai Suhov de Gangnam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.