Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Halcones Milenarios (992866) - Pantaleones (772261) » 623042956: T56/J11/V

Liga 623042956 Información oficial sobre el partido 623042956 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / V.202 (5715)

Seis do nadal Alineación oficial del equipo 'Seis do nadal' en el partido 3 - 1 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
Darren Bywater (56') 1 - 0
Metodi Saykov (65') 2 - 0
2 - 1 Brillantino Aneiros (77')
Toni Jara (82') 3 - 1
Seis do nadal Alineación oficial del equipo 'Seis do nadal' en el partido 3 - 1 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seis do nadal Alineación oficial del equipo 'Seis do nadal' en el partido 2 - 0 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seis do nadal

Goles Goles

  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Passats 56 minuts, Darren Bywater, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. nadal es posava per davant!
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de nadal va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Metodi Saykov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 125 Minuto 77 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 1 el va marcar Brillantino Aneiros a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Toni Jara va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Metodi Saykov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de nadal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 14, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Andrei Vădineanu sempre els tira per la dreta i en Rafah Hameed, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El nadal ho intentava per la dreta per mitjà de Rubbek Rasmussen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Pantaleones

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pantaleones va anar a parar a la dreta de l'atac on en León Santiago, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alejandro Planelles que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pantaleones, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En David Gómez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Pantaleones van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però Zacarias Monteiro va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.