Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Vilaboi (778024) - Carneiras CF (778867) » 623041537: T56/J6/V

Liga 623041537 Información oficial sobre el partido 623041537 en Hattrick

19.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 6 / V.177 (5690)

C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 1 - 3 Carneiras CF Alineación oficial del equipo 'Carneiras CF' en el partido
0 - 1 Luis Naranjo Villa (16')
0 - 2 Dong-Hyuk Yang (35')
0 - 3 León Balbuena (37')
Eladio Pagoto (87') 1 - 3
C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 1 - 3 Carneiras CF Alineación oficial del equipo 'Carneiras CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 1 - 0 Carneiras CF Alineación oficial del equipo 'Carneiras CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Vilaboi

Goles Goles

  • 135 Minuto 87 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Eladio Pagoto va marcar el 1 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Fernando Pretel Marín va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ambròs Agustí va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Fernando Pretel Marín va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ambròs Agustí va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Asteri Lexarriturri rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Eladio Pagoto no oblidarà el que li va passar durant el minut 88. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Carneiras CF

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 16 minuts de joc, Luis Naranjo Villa, corrent com un esperitat, superà primer Mario Fruniz per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Carneiras. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Dong-Hyuk Yang xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 37 pels visitants. En León Balbuena va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carneiras va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eugen Vieru, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Gareca va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Carneiras que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Carneiras, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Sigbjørn Heitmann va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Maria Porrera de Carneiras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Naranjo Villa de Carneiras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.