Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zlatan 21 (439591) - Ganxó F.C. (988629) » 623039766: T56/J11/V

Liga 623039766 Información oficial sobre el partido 623039766 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / V.145 (5658)

Catalunya C.F. Alineación oficial del equipo 'Catalunya C.F.' en el partido 1 - 2 Ganxó F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganxó F.C.' en el partido
0 - 1 Zygmunt Staszek (15')
Jesús 'El Tornado' Torrebadella (51') 1 - 1
1 - 2 Henri Lupunen (79')
Catalunya C.F. Alineación oficial del equipo 'Catalunya C.F.' en el partido 1 - 2 Ganxó F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganxó F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catalunya C.F. Alineación oficial del equipo 'Catalunya C.F.' en el partido 2 - 0 Ganxó F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganxó F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalunya C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Jesús 'El Tornado' Torrebadella s'emportà una gran ovació del públic local al minut 51, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Jesús 'El Tornado' Torrebadella es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): David Villa va estar a punt de marcar al minut 25 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Marcos Francisco 'El Águila' San Martin Bueno quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Selección Jordi Alba quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Óscar Naveiras va poder marcar per a Selección en un servei de cantonada picat per en Jesús 'El Tornado' Torrebadella quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jordi Juventench que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 81 minuts, en Alfredo di Stefano no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jordi Juventench hauria d'haver estat gol al minut 86 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Ganxó F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Ganxó. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Zygmunt Staszek va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): El porter de Ganxó va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Henri Lupunen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ganxó va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jules-Henri Ryckaseys va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ganxó va anar a parar a la dreta de l'atac on en Murat Uygu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ganxó, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Francisco Ángel Bortz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Murat Uygu de Ganxó la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Jules-Henri Ryckaseys de Ganxó va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.