Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Sombras (800263) - Ganxó F.C. (988629) » 623039742: T56/J5/V

Liga 623039742 Información oficial sobre el partido 623039742 en Hattrick

12.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / V.145 (5658)

Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido 1 - 1 Ganxó F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganxó F.C.' en el partido
Ben Lakin (44') 1 - 0
1 - 1 Oliver Hälmle (65')
Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido 1 - 1 Ganxó F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganxó F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Sombras Alineación oficial del equipo 'Las Sombras' en el partido 2 - 0 Ganxó F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganxó F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Sombras

Goles Goles

  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): En Ben Lakin va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Emil Uhde va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 31. En Ben Lakin va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Diego Botía va poder marcar per a WHO en un servei de cantonada picat per en Emin Muhammet Yasun quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Emil Uhde de WHO va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Sergio Gerini es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 205 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Andy Moesta era fer passades de llarga distància. Al minut 47 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Diego Botía però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Qatadah Al Ruwai va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Andy Moesta de WHO va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Sergio Gerini al minut 76 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Guillermo Ferreras! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 290 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Ben Lakin va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emil Uhde de WHO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Castelgali de WHO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ben Lakin.

Ganxó F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Oliver Hälmle per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Ganxó va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aldo Burnelli va desviar el xut final de Alício Pessoa Neto després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Jules-Henri Ryckaseys va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.