Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Siempre Cultu (435898) - Rotten Irishmen (1370947) » 623038254: T56/J11/V

Liga 623038254 Información oficial sobre el partido 623038254 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / V.118 (5631)

Siempre Cultu Alineación oficial del equipo 'Siempre Cultu' en el partido 3 - 1 Pescaditos Titos FC Alineación oficial del equipo 'Pescaditos Titos FC' en el partido
Aureliano Zuluaga (33') 1 - 0
1 - 1 Jonay Pérez (57')
Nikolay Isuski (58') 2 - 1
Pedro Val Pascual (66') 3 - 1
Siempre Cultu Alineación oficial del equipo 'Siempre Cultu' en el partido 3 - 1 Pescaditos Titos FC Alineación oficial del equipo 'Pescaditos Titos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Siempre Cultu Alineación oficial del equipo 'Siempre Cultu' en el partido 5 - 0 Pescaditos Titos FC Alineación oficial del equipo 'Pescaditos Titos FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siempre Cultu

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Aureliano Zuluaga va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Siempre.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Siempre s'avançava al marcador al minut 58, després d'un rebot que va caçar en Nikolay Isuski per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Pedro Val Pascual va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Siempre va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Karmelo Urigoiti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Siempre per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nikolay Isuski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 46 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pedro Val Pascual va entorpir al marcador d'en Julio Valenzuela Isla per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Aureliano Zuluaga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Juan Antonio Urruchi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Karmelo Urigoiti de Siempre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pescaditos Titos FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Als 57 minuts de partit, Jonay Pérez de Pescaditos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Dan Frith, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Saleh Al-Juburi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Pescaditos va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 78, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Saleh Al-Juburi.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Pescaditos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 79 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.