Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.KaSPaN (440801) - Constelación (1600512) » 623034972: T56/J3/V

Liga 623034972 Información oficial sobre el partido 623034972 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / V.60 (5573)

CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 5 - 0 Constelación Alineación oficial del equipo 'Constelación' en el partido
Víctor Gregori (20') 1 - 0
Arnt Leland (44') 2 - 0
Francesco Pietrucci (65') 3 - 0
Abdul-Malik Bin Hendi (75') 4 - 0
Víctor Gregori (82') 5 - 0
CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 5 - 0 Constelación Alineación oficial del equipo 'Constelación' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 5 - 0 Constelación Alineación oficial del equipo 'Constelación' en el partido
Tiene un resultado normal 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD ALCORCON

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Víctor Gregori, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, ALCORCON va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Arnt Leland, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): ALCORCON va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Francesco Pietrucci va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Abdul-Malik Bin Hendi va incrementar l'avantatge de ALCORCON amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ALCORCON va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Víctor Gregori progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Adam Abd El Wahab arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Víctor Gregori va poder marcar per a ALCORCON en un servei de cantonada picat per en Oscar Koehler quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): ALCORCON van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 43 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Oscar Koehler no va ser gens encertat.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Oscar Koehler gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ramón Garinoáin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Constelación

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francesc Cama ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 260 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Pere Chova, al minut 42 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alejandro Inguanzo, el jugador de Constelación va ser expulsat al minut 44.