Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el torpe do muller (778640) - C. A. Marlále Unidos (438688) » 623034938: T56/J8/V

Liga 623034938 Información oficial sobre el partido 623034938 en Hattrick

02.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / V.59 (5572)

el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 1 - 3 C. A. Marlále Unidos Alineación oficial del equipo 'C. A. Marlále Unidos' en el partido
0 - 1 Adrian-Radu Gâdea (21')
0 - 2 Adrian-Radu Gâdea (34')
Evarist Gubern (36') 1 - 2
1 - 3 Hellmut Fahrenhorst (80')
el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 1 - 3 C. A. Marlále Unidos Alineación oficial del equipo 'C. A. Marlále Unidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 0 - 2 C. A. Marlále Unidos Alineación oficial del equipo 'C. A. Marlále Unidos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el torpe do muller

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): el torpe va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Evarist Gubern la va transformar en el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): el torpe van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Marcelo Vallearena va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 73 minuts, el el torpe va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

C. A. Marlále Unidos

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Carmelo Nobles el va rematar Adrian-Radu Gâdea amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Pedro Herguedas va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de CAMU, Adrian-Radu Gâdea, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Hellmut Fahrenhorst va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Adrian-Radu Gâdea va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Adrian-Radu Gâdea de CAMU va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pedro Herguedas després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Atanasiy Oyama va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alexander Van Haeke. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.