Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciencias de Granada (1415340) - FeyHonor (1337117) » 623034800: T56/J2/V

Liga 623034800 Información oficial sobre el partido 623034800 en Hattrick

21.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 2 / V.57 (5570)

Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido 3 - 1 Carbayón Alineación oficial del equipo 'Carbayón' en el partido
Kristobal Ziarain (26') 1 - 0
1 - 1 Sergio Camporrells (29')
Lars-Erik Askenstad (60') 2 - 1
Stan Welman (62') 3 - 1
Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido 3 - 1 Carbayón Alineación oficial del equipo 'Carbayón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido 3 - 0 Carbayón Alineación oficial del equipo 'Carbayón' en el partido
Tiene un resultado normal 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciencias de Granada

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kristobal Ziarain, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ciencias se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Gerhard Kravanja sempre és una garantia. Al minut 60, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Lars-Erik Askenstad marcar el 2 - 1 per al Ciencias.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 62 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ciencias. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Stan Welman xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Ciencias va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kristobal Ziarain en un 1 contra 1 amb el porter Lexoti Maritxelar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kent Homan va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Lexoti Maritxelar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ciencias van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sercan Sultan va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 51 per blocar una centrada d'en Kristobal Ziarain va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ciencias.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Daniel Rolland una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Lexoti Maritxelar va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Rico Conde de Ciencias es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Gerhard Kravanja de Ciencias va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Carbayón

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Sergio Camporrells que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sergio Camporrells ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Estanislao Cigarra va fer una jugada per la banda esquerra, però Vasef Ramini va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Salomón Caínzos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Ignacio García Gallego, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anizeto Zubillaga.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ander Urbina Arce de Carbayón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salomón Caínzos de Carbayón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.