Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapid Illo (492782) - The SpecialOne (434850) » 623033065: T56/J2/V

Liga 623033065 Información oficial sobre el partido 623033065 en Hattrick

21.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 2 / V.26 (5539)

Rapid Illo Alineación oficial del equipo 'Rapid Illo' en el partido 4 - 2 Treasurehunter Alineación oficial del equipo 'Treasurehunter' en el partido
Fernando Martín Ávila (36') 1 - 0
1 - 1 Vedran Šalina (38')
Fernando Martín Ávila (39') 2 - 1
Luis Fort Aroca (42') 3 - 1
3 - 2 Çelik Çayan (64')
Magnus Pagelsdorf (81') 4 - 2
Rapid Illo Alineación oficial del equipo 'Rapid Illo' en el partido 4 - 2 Treasurehunter Alineación oficial del equipo 'Treasurehunter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Rapid Illo Alineación oficial del equipo 'Rapid Illo' en el partido 5 - 4 Treasurehunter Alineación oficial del equipo 'Treasurehunter' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,8 % 26,3 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Illo

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rapid contenien la respiració mentre en Fernando Martín Ávila s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Rapid prenia la batuta de l'encontre al minut 39, quan en Fernando Martín Ávila va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luis Fort Aroca, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Rapid.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rapid van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 2 mitjançant en Magnus Pagelsdorf.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Luis Fort Aroca va poder marcar per a Rapid en un servei de cantonada picat per en Frants Linde quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Toni Engst va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Magnus Pagelsdorf gairebé va marcar per a Rapid des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Frants Linde de Rapid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Fort Aroca.

Treasurehunter

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Vedran Šalina marqués l'empat. Al minut 38 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): hunter va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Çelik Çayan va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 41 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Nikolay Zemlyak va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Tony Rozand la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de hunter havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 62, quan un error defensiu va deixar Nikolay Zemlyak completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Vedran Šalina va fer una jugada per la banda esquerra, però Eduardo Gallatin va aturar el seu xut.