Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

public f.c (1338481) - MIMO CF (1367093) » 623030449: T56/J6/IV

Liga 623030449 Información oficial sobre el partido 623030449 en Hattrick

19.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 6 / IV.43 (3466)

public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido 2 - 1 MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido
Steve Lippold (6') 1 - 0
Álex Caballé (40') 2 - 0
2 - 1 José Mauleón (70')
public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido 2 - 1 MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido 0 - 2 MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

public f.c

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Steve Lippold de public va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En José Luis Varela entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al public, un peu providencial d'en Álex Caballé va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de public, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Jorge Doñamaría va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

MIMO CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): MIMO va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan José Mauleón va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Maximiliano Olivares va fer al minut 29 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alejandro Urdangarín, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Daniel Escaray quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Santiago Garcés va ridiculitzar a en Romeo Rebollo Morcillo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Maximiliano Olivares va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Juan Miguel Campezo no es va rendir i va fer unes grans aturades.