Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ser&Yo F.C (1581613) - Corocotta (1455941) » 623028278: T56/J9/IV

Liga 623028278 Información oficial sobre el partido 623028278 en Hattrick

09.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 9 / IV.4 (3427)

Ser&Yo F.C Alineación oficial del equipo 'Ser&Yo F.C' en el partido 1 - 2 Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido
0 - 1 Jordi Buscató (57')
0 - 2 程 (Cheng) 泉方 (Quanfang) (79')
Jean-François Etock (83') 1 - 2
Ser&Yo F.C Alineación oficial del equipo 'Ser&Yo F.C' en el partido 1 - 2 Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ser&Yo F.C Alineación oficial del equipo 'Ser&Yo F.C' en el partido 2 - 0 Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ser&Yo F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del S&Y van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jean-François Etock va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a S&Y per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jean-François Etock, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jean-François Etock! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, Jean-François Etock va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Krzysztof Cieślik de S&Y va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Corocotta

Goles Goles

  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jordi Buscató que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Corocotta.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 79 i semblava que Corocotta desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte 程 (Cheng) 泉方 (Quanfang) va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Corocotta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en 程 (Cheng) 泉方 (Quanfang) va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Simone Dell'Asta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Corocotta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Taher Kianian estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Sergi Iserta, als 49 minuts, va fallar per ben poc.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, 程 (Cheng) 泉方 (Quanfang) va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Gaël Rivière, el jugador de Corocotta va ser expulsat al minut 31.