Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miramar Soldiers (311236) - Dinamo de Herrera (1433207) » 623027916: T56/J3/III

Liga 623027916 Información oficial sobre el partido 623027916 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / III.14 (3421)

Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido 0 - 5 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
0 - 1 Javier Ortega (15')
0 - 2 Toribio Millares (37')
0 - 3 Jaime Garaicorta (39')
0 - 4 Illaun Begorre (40')
0 - 5 Pierre Caussin (87')
Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido 0 - 5 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido 1 - 1 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miramar Soldiers

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Janusz Kała marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Silvano Calvagna que va xutar a fora per molt poc.
  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Silvano Calvagna va superar els defenses rivals per velocitat al minut 23 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Linden Cross no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Dinamo de Herrera

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Javier Ortega va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): Després de 37 minuts el Herrera, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Toribio Millares sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Herrera sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, Jaime Garaicorta va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.
  • 187 Minuto 40 (Gol tiro lejano): En Manuel De La Fuente conduïa pel cercle central i, veient a en Illaun Begorre desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 4.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Herrera va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pierre Caussin, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Clos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pol Jorquera estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Javier Ortega, als 59 minuts, va fallar per ben poc.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Illaun Begorre va deixar a Mauro Torroja assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.