Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nasiopas CF (437186) - pelugano (773348) » 623027762: T56/J6/III

Liga 623027762 Información oficial sobre el partido 623027762 en Hattrick

19.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 6 / III.11 (3418)

Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido 1 - 2 pelugano Alineación oficial del equipo 'pelugano' en el partido
0 - 1 Givi Megrelishvili (2')
0 - 2 Givi Megrelishvili (12')
Tjalling Blog (66') 1 - 2
Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido 1 - 2 pelugano Alineación oficial del equipo 'pelugano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido 4 - 0 pelugano Alineación oficial del equipo 'pelugano' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aves Turutas

Goles Goles

  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tjalling Blog sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 66 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Dolbert Hofland va estar a punt d'empatar per a Turutas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dávid Herczku va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Eugenio Reales Carrasco de Turutas va intentar batre la porteria rival al minut 11 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Raúl Baraja de Turutas va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Dolbert Hofland no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dolbert Hofland es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

pelugano

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Juan Villanueva va anar a parar al cap de Givi Megrelishvili que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a pelugano el 0 - 1.
  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): pelugano sabia com jugar al contraatac, i al minut 12, Givi Megrelishvili va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ismael Patenaude va rebre molts aplaudiments. Al minut 3 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de pelugano van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 37 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Diego López de Ayala, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Valeriu Bija després que el jugador de pelugano li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ismael Patenaude de pelugano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.