Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Simakeros (1595729) - Ulls de Gat Mesquer (1432176) » 623027629: T56/J1/III

Liga 623027629 Información oficial sobre el partido 623027629 en Hattrick

14.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / III.9 (3416)

Simakeros Alineación oficial del equipo 'Simakeros' en el partido 0 - 2 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
0 - 1 David Solís Zuleta (10')
0 - 2 Manuel Sáiz López (77')
Simakeros Alineación oficial del equipo 'Simakeros' en el partido 0 - 2 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Simakeros Alineación oficial del equipo 'Simakeros' en el partido 2 - 0 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Simakeros

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Przemysław Gościński, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Simakeros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Thomas Kuusikko ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Thomas Kuusikko hauria d'haver estat gol al minut 31 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Simakeros Thomas Kuusikko quasi va assolir l'empat al minut 72 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Simakeros va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Javier Martínez Sáinz, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Jacopo Andronico de Simakeros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guido Binnella de Simakeros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ulls de Gat Mesquer

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a David Solís Zuleta quedar desmarcat i marcar per a Mesquer al minut 10. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Manuel Sáiz López va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Mesquer.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 37 minuts, el Mesquer va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hedayat Touiserkani va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Maximilian Zimmerling va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rayane Mourtadi de Mesquer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hedayat Touiserkani de Mesquer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.