Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COA Alicante (1583862) - ORGULLO DE PUMA (774863) » 623027528: T56/J4/III

Liga 623027528 Información oficial sobre el partido 623027528 en Hattrick

05.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 4 / III.7 (3414)

COA Alicante Alineación oficial del equipo 'COA Alicante' en el partido 3 - 2 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
0 - 1 Ángel Cortallo (14')
0 - 2 Nicolas Faugère (22')
David 'Kangaroo' Gough (40') 1 - 2
José 'El cisne' Flores (53') 2 - 2
Gabriel 'el Profe' Gomer (84') 3 - 2
COA Alicante Alineación oficial del equipo 'COA Alicante' en el partido 3 - 2 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
COA Alicante Alineación oficial del equipo 'COA Alicante' en el partido 5 - 0 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
Tiene mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COA Alicante

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en David 'Kangaroo' Gough trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del COA s'esgargamellaven dempeus per esperonar José 'El cisne' Flores que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 53 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Passats 84 minuts, Gabriel 'el Profe' Gomer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. COA es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Nacho 'Bocachancla' de Dios va deixar a Fernando Molina assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Nacho 'Bocachancla' de Dios del COA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Arturo 'Paquete Veloz' Heredia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de COA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David 'Kangaroo' Gough va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Paco Villamizar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

ORGULLO DE PUMA

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ángel Cortallo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Nicolas Faugère va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 22, i va fer pujar el 0 - 2 per a TRIGÜEY.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Bekarys Mirmanov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TRIGÜEY, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Florian Koczwański va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.