Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Glorioso ATM (1338756) - Sinnsen Racing Club (987952) » 623027433: T56/J8/III

Liga 623027433 Información oficial sobre el partido 623027433 en Hattrick

02.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / III.5 (3412)

Los condenados Alineación oficial del equipo 'Los condenados' en el partido 2 - 1 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
0 - 1 Dinho Ennes (4')
Dubravko Čobanković (20') 1 - 1
Dale Clark (26') 2 - 1
Los condenados Alineación oficial del equipo 'Los condenados' en el partido 2 - 1 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los condenados Alineación oficial del equipo 'Los condenados' en el partido 3 - 0 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los condenados

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Dubravko Čobanković de condenados va fer un bon esprint per escapar-se de Rudi Pander i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 26 gràcies a la jugada de Dale Clark, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Ibrahim Asfandyar va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El jugador de condenados Dubravko Čobanković quasi va assolir l'empat al minut 19 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El condenados ho intentava per la dreta per mitjà de Dale Clark, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Dale Clark, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Sinnsen Racing Club

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Quan passaven 4 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Sinnsen. En Dinho Ennes va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Antonio Loyola va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sinnsen va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dinho Ennes, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Sinnsen va deixar en bona posició a en Serafín Ramos Alonso per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Malo de Sinnsen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En David Malo va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.