Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Universe (1592224) - sweet amber (795751) » 623027108: T56/J11/II

Liga 623027108 Información oficial sobre el partido 623027108 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / II.3 (3406)

FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido 2 - 1 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
Juan Francisco Vallejoller (11') 1 - 0
1 - 1 Léo 'Corso' Grandsire (14')
Eric Rigores (69') 2 - 1
FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido 2 - 1 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido 6 - 0 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
Es un cenizo 5.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Universe

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Juan Francisco Vallejoller va donar a Universe un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Universe contenien la respiració mentre en Eric Rigores s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Universe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Eric Rigores va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eric Rigores va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Rafael Gabilondo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Nic Tommer quasi dona a Universe l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

sweet amber

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 14, quan Léo 'Corso' Grandsire va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 5 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Nicolò Braidotti va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Fiorenzo Angelini, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de sweet va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Léo 'Corso' Grandsire, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Marcello 'el Capo' Pietracaprina va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Edni Chajaj, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luigi Franco 'Don Corleone' Capizzi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip sweet Karel Schutgens quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Josep Maria 'Consigliere' Escorsa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.