Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arkansas Chuggabug (1414533) - RCD Vallenegro (488651) » 623026924: T56/J7/Primera

Liga 623026924 Información oficial sobre el partido 623026924 en Hattrick

26.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 7 / Primera (3403)

Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido 3 - 1 Superdepor Alineación oficial del equipo 'Superdepor' en el partido
0 - 1 Antilaf Ruz Veloso (4')
Danko Savevski (7') 1 - 1
Edmund Zawal (65') 2 - 1
Amir Hossein Hosseinifar (66') 3 - 1
Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido 3 - 1 Superdepor Alineación oficial del equipo 'Superdepor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido 2 - 0 Superdepor Alineación oficial del equipo 'Superdepor' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cachipollas C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7, Losninhos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Danko Savevski va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Losninhos, atacant per l'esquerra al minut 65, va aprofitar el magnífic llançament de Edmund Zawal per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Amir Hossein Hosseinifar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Amir Hossein Hosseinifar del Losninhos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Losninhos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Amir Hossein Hosseinifar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edmund Zawal va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Serey Muy va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Amir Hossein Hosseinifar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Serey Muy va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raphael Schichta.

Superdepor

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Bertie Nolan sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Antilaf Ruz Veloso que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Antilaf Ruz Veloso, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Superdepor sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ádám Hados, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 19 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Superdepor sortien al contraatac. La falta llançada per Bertie Nolan va sortir força alta sense massa perill.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Ádám Hados va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.