Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vall de becs (1420345) - CF Camela (1588208) » 617399987: T55/J5/VII

Liga 617399987 Información oficial sobre el partido 617399987 en Hattrick

20.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / VII.1005 (39041)

Vall de becs Alineación oficial del equipo 'Vall de becs' en el partido 3 - 0 Sopot C.F. Alineación oficial del equipo 'Sopot C.F.' en el partido
Nabeel Al-Waheishi (43') 1 - 0
Pau Boixo (57') 2 - 0
Pau Boixo (72') 3 - 0
Vall de becs Alineación oficial del equipo 'Vall de becs' en el partido 3 - 0 Sopot C.F. Alineación oficial del equipo 'Sopot C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vall de becs Alineación oficial del equipo 'Vall de becs' en el partido 3 - 0 Sopot C.F. Alineación oficial del equipo 'Sopot C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vall de becs

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Nabeel Al-Waheishi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vall.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Pau Boixo de Vall va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del Vall va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pau Boixo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Javier Pérez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vall se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Óscar Contador no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tom Blach estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Vall per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Valter Ivkić, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Manuel Torruella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sopot C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Walter Wöber que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Walter Wöber al minut 23 semblava entrar, però Gianmaria Malzani va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 58 en Momme Plöckinger va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Gianmaria Malzani va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Emili Vid de Sopot va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.