Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lobas C.F (1456125) - Olympiakos Burgos (1590706) » 617399072: T55/J14/VII

Liga 617399072 Información oficial sobre el partido 617399072 en Hattrick

24.03.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 14 / VII.988 (39024)

KBCTeam Alineación oficial del equipo 'KBCTeam' en el partido 0 - 1 Olympiakos Burgos Alineación oficial del equipo 'Olympiakos Burgos' en el partido
0 - 1 Dimitris Despos (84')
KBCTeam Alineación oficial del equipo 'KBCTeam' en el partido 0 - 1 Olympiakos Burgos Alineación oficial del equipo 'Olympiakos Burgos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KBCTeam Alineación oficial del equipo 'KBCTeam' en el partido 2 - 0 Olympiakos Burgos Alineación oficial del equipo 'Olympiakos Burgos' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KBCTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Javier Felpeto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): KBCTeam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Dariusz Kędzieżawy va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Carlos Uclés va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de KBCTeam.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Santiago Romero Soriano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dariusz Kędzieżawy hauria d'haver estat gol al minut 88 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Segón de KBCTeam es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Olympiakos Burgos

Goles Goles

  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nontas Lagonidis arribés a peus de Dimitris Despos, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Burgos el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Eleftherios Mpakalis quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ero Bouzoso no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eleftherios Mpakalis estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Avraam Armenakis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.