Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intermitente FC (488917) - Taladrator United (1459125) » 617396353: T55/J7/VII

Liga 617396353 Información oficial sobre el partido 617396353 en Hattrick

03.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 7 / VII.940 (38976)

Txitxarra Alineación oficial del equipo 'Txitxarra' en el partido 3 - 0 Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido
Volkan Feradis (4') 1 - 0
Luigi Antonio Casano (9') 2 - 0
Ismael Villarmea (31') 3 - 0
Txitxarra Alineación oficial del equipo 'Txitxarra' en el partido 3 - 0 Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Txitxarra Alineación oficial del equipo 'Txitxarra' en el partido 2 - 1 Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txitxarra

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Volkan Feradis, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Txitxarra es posava per davant!
  • 105 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Luigi Antonio Casano rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Dominique Castel, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Ismael Villarmea va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Salvador Ferreira va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luigi Antonio Casano, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Fabià Priu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ignacio Olmos Ribas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Txitxarra ho intentava per la dreta per mitjà de Volkan Feradis, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luigi Antonio Casano de Txitxarra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Luigi Antonio Casano de Txitxarra per doble groga al minut 60.

Taladrator United

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 12 en Sergio Galinsola va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Claudio Artioli va impedir que reduïssin les diferències al marcador.