Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sevrith C.F. (994210) - Clotter team (1462865) » 617385820: T55/J5/VII

Liga 617385820 Información oficial sobre el partido 617385820 en Hattrick

20.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / VII.752 (38788)

Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido 4 - 0 steaua no es potable Alineación oficial del equipo 'steaua no es potable' en el partido
Giovanni Panzarino (10') 1 - 0
Anders Dahl (35') 2 - 0
Ignác Vilmos (36') 3 - 0
Anders Dahl (84') 4 - 0
Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido 4 - 0 steaua no es potable Alineación oficial del equipo 'steaua no es potable' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido 5 - 0 steaua no es potable Alineación oficial del equipo 'steaua no es potable' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parque Norte C. F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Norte, atacant per l'esquerra al minut 10, va aprofitar el magnífic llançament de Giovanni Panzarino per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Anders Dahl, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Norte.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Norte pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ignác Vilmos va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Norte va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Anders Dahl va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Alfonso Lacasa que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Norte va ser a punt de marcar al minut 32, quan el seu jugador Ignác Vilmos va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pavlos Kioulekas, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mikael Torsson de Norte va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Laurence Kerstetter, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignác Vilmos de Norte va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anton Weichselbaum es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

steaua no es potable

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de potable, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Markel Untzelabarrenetxea va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Giovanni Panzarino va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Markel Untzelabarrenetxea va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.