Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mariodridistas (1600433) - Wolfdietrich17 (1370781) » 617382361: T55/J9/VII

Liga 617382361 Información oficial sobre el partido 617382361 en Hattrick

17.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 9 / VII.690 (38726)

sporting costrato Alineación oficial del equipo 'sporting costrato' en el partido 3 - 0 Inter Querol Alineación oficial del equipo 'Inter Querol' en el partido
Grégory Saint-Maxent (24') 1 - 0
Charles Duke (25') 2 - 0
Charles Duke (69') 3 - 0
sporting costrato Alineación oficial del equipo 'sporting costrato' en el partido 3 - 0 Inter Querol Alineación oficial del equipo 'Inter Querol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
sporting costrato Alineación oficial del equipo 'sporting costrato' en el partido 4 - 0 Inter Querol Alineación oficial del equipo 'Inter Querol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting costrato

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Anthony Butter va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de sporting, Grégory Saint-Maxent, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Charles Duke va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 135 Minuto 69 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Charles Duke va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aytuğ Arhan va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Charles Duke, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Matteo Dalmasso es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Grégory Saint-Maxent gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Galindo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Charles Duke, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Al minut 79, Matteo Dalmasso gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Matteo Dalmasso gairebé va marcar per a sporting des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Inter Querol

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pablo Monterde no va ser aprofitada per en Javier Amaya que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Querol sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Torregrosa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Querol van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Marc Roig no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Roig de Querol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.