Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leyendas solaneses F.C (1457618) - Rayo Lucense (486257) » 617368217: T55/J14/VII

Liga 617368217 Información oficial sobre el partido 617368217 en Hattrick

24.03.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 14 / VII.437 (38473)

Pucela Castilla Alineación oficial del equipo 'Pucela Castilla' en el partido 2 - 3 Septeño Balompié Alineación oficial del equipo 'Septeño Balompié' en el partido
0 - 1 Gergő Kolombán (12')
Elazar Valaguer (14') 1 - 1
Hektor Upelategi (18') 2 - 1
2 - 2 Gergő Kolombán (82')
2 - 3 Thomas Ledermüller (84')
Pucela Castilla Alineación oficial del equipo 'Pucela Castilla' en el partido 2 - 3 Septeño Balompié Alineación oficial del equipo 'Septeño Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pucela Castilla Alineación oficial del equipo 'Pucela Castilla' en el partido 2 - 0 Septeño Balompié Alineación oficial del equipo 'Septeño Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pucela Castilla

Goles Goles

  • 113 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els jugadors del Castilla amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 14, deixant Elazar Valaguer en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hektor Upelategi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Castilla se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Castilla va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Melo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ciprian David.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Castilla va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Antonio Melo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elazar Valaguer de Castilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Septeño Balompié

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 12, Juan Carlos Ulloa va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Gergő Kolombán, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 105 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Valentino Casti va descol·locar totalment la defensa contrària i Gergő Kolombán no va perdonar i va marcar el 2 - 2.
  • 186 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Balompié va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Thomas Ledermüller.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Balompié va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gergő Kolombán, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balompié va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mike Lindholm va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Stan.