Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Babaquel (308226) - New Tortoise Team (1367733) » 617362920: T55/J6/VII

Liga 617362920 Información oficial sobre el partido 617362920 en Hattrick

27.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 6 / VII.343 (38379)

Reina de Ases Alineación oficial del equipo 'Reina de Ases' en el partido 0 - 1 New Tortoise Team Alineación oficial del equipo 'New Tortoise Team' en el partido
0 - 1 Lorenzo Donini (69')
Reina de Ases Alineación oficial del equipo 'Reina de Ases' en el partido 0 - 1 New Tortoise Team Alineación oficial del equipo 'New Tortoise Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reina de Ases Alineación oficial del equipo 'Reina de Ases' en el partido 1 - 1 New Tortoise Team Alineación oficial del equipo 'New Tortoise Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reina de Ases

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Caetano Santos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RAS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): RAS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Constantino Egoabil va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jacinto Peón de Rey.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a RAS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manoel Cerdeira, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Stan Gauntlett es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de RAS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

New Tortoise Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Tortoise va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 69, quan Lorenzo Donini, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tortoise, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Evaristo Subercaseaux va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Karl Lindenberg va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 44, quan en Karl Lindenberg va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nikos Kalenteridis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 217 Minuto 67 (Ocasión evento especial cansancio): En Felipe Acuña treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 67 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Enea Ghio, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Enea Ghio va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gavriel Osher.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gavriel Osher se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.