Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burgalia Club de Futbol (796158) - SESE F.C. (1415871) » 617362679: T55/J3/VII

Liga 617362679 Información oficial sobre el partido 617362679 en Hattrick

06.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 3 / VII.339 (38375)

Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido 1 - 3 F.C. Barreiro Alineación oficial del equipo 'F.C. Barreiro' en el partido
0 - 1 Imanol Solagaistoa (19')
0 - 2 George-Valentin Cernătescu (21')
0 - 3 George-Valentin Cernătescu (75')
Alberto Petisme (78') 1 - 3
Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido 1 - 3 F.C. Barreiro Alineación oficial del equipo 'F.C. Barreiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido 2 - 0 F.C. Barreiro Alineación oficial del equipo 'F.C. Barreiro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burgalia Club de Futbol

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Burgalia no perdien la fe, i al minut 78 del partit, Alberto Petisme va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Aleix Andreu va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 27 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan Antonio Ríos des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Matteo Molinaro va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

F.C. Barreiro

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): En Imanol Solagaistoa va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 21, en José Luis Pérez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en George-Valentin Cernătescu que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en George-Valentin Cernătescu de Barreiro va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): David Foncillas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Barreiro va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bertín Murguía de Barreiro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.