Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Old Etonians fc (775683) - Fight Club FT (487822) » 617360995: T55/J1/VII

Liga 617360995 Información oficial sobre el partido 617360995 en Hattrick

23.12.2017 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 1 / VII.309 (38345)

Necrolia F.C. Alineación oficial del equipo 'Necrolia F.C.' en el partido 0 - 2 Fight Club FT Alineación oficial del equipo 'Fight Club FT' en el partido
0 - 1 Gunnar Thaulow (22')
0 - 2 Stefano Chiavazzo (64')
Necrolia F.C. Alineación oficial del equipo 'Necrolia F.C.' en el partido 0 - 2 Fight Club FT Alineación oficial del equipo 'Fight Club FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Necrolia F.C. Alineación oficial del equipo 'Necrolia F.C.' en el partido 2 - 0 Fight Club FT Alineación oficial del equipo 'Fight Club FT' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Necrolia F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Patryk Bojanowski va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Necrolia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kojo Mintah ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Necrolia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patryk Bojanowski.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dave Kolber de Necrolia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fight Club FT

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fight va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gunnar Thaulow, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 2 s'ha de veure repetit: en Nusret Kanık de Fight va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Stefano Chiavazzo, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Jan Geißbüchler va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fight que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Fight van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Massimo Laudando va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Hansi Duschek va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teut Sapunxhiu de Fight va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.