Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanjo C.F. (439799) - kruger F.C. (315031) » 617354996: T55/J13/VII

Liga 617354996 Información oficial sobre el partido 617354996 en Hattrick

17.03.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / VII.201 (38237)

Stall FC Alineación oficial del equipo 'Stall FC' en el partido 1 - 3 peinamelucas Alineación oficial del equipo 'peinamelucas' en el partido
0 - 1 Stephane Böniger (2')
Daniel Pârva (8') 1 - 1
1 - 2 Arnaud Bigey (75')
1 - 3 Heinz Mikusz (83')
Stall FC Alineación oficial del equipo 'Stall FC' en el partido 1 - 3 peinamelucas Alineación oficial del equipo 'peinamelucas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stall FC Alineación oficial del equipo 'Stall FC' en el partido 0 - 2 peinamelucas Alineación oficial del equipo 'peinamelucas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stall FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): El porter de Stall va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Daniel Pârva va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 雷 (Lei) 南伟 (Nanwei) de Stall amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En 雷 (Lei) 南伟 (Nanwei) se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriele Dall'Agnol de Stall va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

peinamelucas

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Stephane Böniger que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a peinamelucas.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 75, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arnaud Bigey es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Passaven 83 minuts quan en Heinz Mikusz va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Heinz Mikusz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gilbert Bas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Antonio Iruin va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Salvador Manresa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stephane Böniger no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antonio Iruin de peinamelucas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Arnaud Bigey que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jesús Pidal després que el jugador de peinamelucas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.