Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Serranet CF (1421243) - Çaharate Kirol (772239) » 617332372: T55/J13/VI

Liga 617332372 Información oficial sobre el partido 617332372 en Hattrick

17.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / VI.821 (15139)

Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido 4 - 0 los_manzanillas Alineación oficial del equipo 'los_manzanillas' en el partido
Juan Martín (8') 1 - 0
David Nebreda (30') 2 - 0
Juan Martín (86') 3 - 0
Tante Villaciergo (87') 4 - 0
Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido 4 - 0 los_manzanillas Alineación oficial del equipo 'los_manzanillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido 3 - 0 los_manzanillas Alineación oficial del equipo 'los_manzanillas' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serranet CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del los_manzanillas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Martín la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Serranet es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 8.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En David Nebreda va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Serranet va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Martín, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Tante Villaciergo va incrementar l'avantatge de Serranet amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 9 quan Ernesto Abizanda de Serranet gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ernesto Abizanda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local David Nebreda per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Martínez Monzón va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Martín de Serranet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Facundo Froitoso de Serranet va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

los_manzanillas

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Klaus Meier va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): los_manzanillas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 51, però Xesc Passada va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de los_manzanillas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ramón Gallardo va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Romeo Elusa de los_manzanillas es va guanyar la targeta groga merescudament.