Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HeroesOfSoccer FC (772455) - At Versaris (1457767) » 617310040: T55/J2/VI

Liga 617310040 Información oficial sobre el partido 617310040 en Hattrick

30.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 2 / VI.423 (14741)

Tuti_Fruti Alineación oficial del equipo 'Tuti_Fruti' en el partido 2 - 4 Real Palmeira C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palmeira C.F.' en el partido
0 - 1 Uraitz Lekuberria (11')
0 - 2 Antonio Iritia (22')
Lorenzo Fiol (25') 1 - 2
Gonzalo Sierra (26') 2 - 2
2 - 3 Jochen Stieg (67')
2 - 4 Jochen Stieg (71')
Tuti_Fruti Alineación oficial del equipo 'Tuti_Fruti' en el partido 2 - 4 Real Palmeira C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palmeira C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tuti_Fruti Alineación oficial del equipo 'Tuti_Fruti' en el partido 1 - 6 Real Palmeira C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palmeira C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuti_Fruti

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Thilo Munzert arribés a peus de Lorenzo Fiol, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tuti_Fruti el 1 - 2.
  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 del partit, el jugador Gonzalo Sierra de Tuti_Fruti va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Holger Meitner del Tuti_Fruti ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tuti_Fruti va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Glauco Boccia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iulian Pătruţ de Tuti_Fruti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Palmeira C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Uraitz Lekuberria de Palmeira va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Antonio Iritia de Palmeira l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 22 de partit.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): En Jochen Stieg donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 67 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, Palmeira va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jochen Stieg, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Palmeira sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kostas Markoyiannakis, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Antonio Iritia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Antonio Iritia, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Palmeira va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Utxin Ordoki va desviar el xut final de Edmundo Mar Díaz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.