Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Fontaneta (1590176) - kanujunior (440541) » 617306242: T55/J5/VI

Liga 617306242 Información oficial sobre el partido 617306242 en Hattrick

20.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / VI.355 (14673)

Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido 1 - 0 Guardianes en Alas Alineación oficial del equipo 'Guardianes en Alas' en el partido
Iyaax Thaufeeq (80') 1 - 0
Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido 1 - 0 Guardianes en Alas Alineación oficial del equipo 'Guardianes en Alas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido 3 - 0 Guardianes en Alas Alineación oficial del equipo 'Guardianes en Alas' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Fontaneta

Goles Goles

  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Fontaneta va ser Iyaax Thaufeeq.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Joakim Paju va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fontaneta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Fontaneta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Joakim Paju va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Álvaro Bonilla del Fontaneta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Stefano Maddii va estar a punt d'avançar els locals al minut 49 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Álvaro Bonilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Orlando Trahtemberg va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Iyaax Thaufeeq va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 72. En Bronisław Soporek va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Bertalan Csillag, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Guardianes en Alas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Guardianes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Pérez Bueno, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Bertalan Csillag no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tiburcio Celaeta estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aurélien Cimetière de Guardianes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.