Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BiffyClyro (801104) - Famacera Team (314482) » 617306041: T55/J10/VI

Liga 617306041 Información oficial sobre el partido 617306041 en Hattrick

24.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 10 / VI.351 (14669)

BiffyClyro Alineación oficial del equipo 'BiffyClyro' en el partido 0 - 3 Xuna Diesel's Alineación oficial del equipo 'Xuna Diesel's' en el partido
0 - 1 Alexandru Trifan (69')
0 - 2 Ronieliton Werner (79')
0 - 3 Celso Guerreiro (83')
BiffyClyro Alineación oficial del equipo 'BiffyClyro' en el partido 0 - 3 Xuna Diesel's Alineación oficial del equipo 'Xuna Diesel's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BiffyClyro Alineación oficial del equipo 'BiffyClyro' en el partido 0 - 1 Xuna Diesel's Alineación oficial del equipo 'Xuna Diesel's' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BiffyClyro

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BiffyClyro van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Cornelis van der Vinne va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de BiffyClyro, l'equip va recuperar la pilota al minut 60 i va contraatacar. En Gaspar Bertoldo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Francisco Rojas Lobo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gaspar Bertoldo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Raul-Ciprian Hrib de BiffyClyro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Xuna Diesel's

Goles Goles

  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alexandru Trifan va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 69.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 2 s'ha de veure repetit: en Antônio Mundim de Xuna va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Ronieliton Werner, que no va perdonar.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83, una falta xutada per Celso Guerreiro va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Xuna. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Xuna va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sansón Arce va desviar el xut final de Alexandru Trifan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Leevi Vinnikainen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Leevi Vinnikainen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sansón Arce, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Xuna quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ronieliton Werner va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Alexandru Trifan de Xuna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pär Hersten es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pär Hersten va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.